Skip to content

Soltec

Solucions audiovisuals

Filosofia

Des de l’any 2000, SOLTEC ha crescut com a empresa tecnològicament innovadora amb l’objectiu de dissenyar i fabricar productes audiovisuals d’avantguarda amb tecnologia LCD-TFT. Comptem amb un equip altament qualificat i especialitzat en aquesta tecnologia que garanteix que els nostres productes i solucions siguin fiables i d’alta qualitat. Oferim assistència personalitzada, especialment durant la fase de desenvolupament d´un projecte, i l´opció de personalitzar qualsevol dels nostres productes. Ens esforcem per complir tots els seus requisits. Ens agrada dir: “Ho fem possible”.

Productes personalitzats

El nostre objectiu principal és dissenyar i fabricar productes personalitzats d’acord amb les necessitats dels nostres clients. El nostre equip d’enginyers altament experimentats està a la vostra disposició per ajudar-lo a trobar el millor disseny de producte i complir amb tots els seus requisits tècnics al millor preu possible.

Suport al client

L’atenció al client és una de les nostres característiques principals; des de SOLTEC el nostre objectiu és proporcionar el millor producte i la millor solució per satisfer les necessitats del client. L’assistència personalitzada, principalment a la fase de desenvolupament de cada projecte i l’intercanvi ràpid d’informació entre nosaltres us ajuda a obtenir el millor resultat.

Professionalitat i alta qualitat

Tota la gamma de productes SOLTEC correspon a la Sèrie de Panells Professionals LCD-TFT, qualificada com a “Grau A” per la majoria dels fabricants. Comptem amb professionals altament qualificats i enginyers especialitzats en tecnologia LCD-TFT per assegurar un producte i una solució d’alta qualitat i fiabilitat.

Back To Top